Afgørelse på protest fra Cph. Vikings

PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Søndag, 12 September 2010 16:05

Så har vi modtaget afgørelsen fra DRsU-Skaterhockey's Disciplinærudvalg vedr. protesten fra Cph. Vikings og det er nu fastlagt hvem der skal møde hinanden i slutspillets semifinaler om Herre DM 2010.

Semifinalerne afvikles bedst af tre kampe:
Nr. 1 fra pulje 1 (City Hustlers) møder nr. 2 fra pulje 2 (Vesterbro Starz). Nr. 1 har to hjemmekampe.(semifinale 1)
Nr. 1 fra pulje 2 (El Diablo) møder nr. 2 fra pulje 1 (Cph. Vikings). Nr. 1 har to hjemmekampe.(semifinale 2).

Nr. 1 har hjemmebanekamp i kamp nr. 2 og evt. kamp nr. 3. Kamp nr. 2 og evt. nr. 3 skal spilles samme sted. Der må ikke spilles to kampe samme dag, med mindre begge involverede klubber samstemmer. Der skal falde afgørelser i samtlige kampe i semifinaler og finaler. Ved uafgjort spilles der forlænget spilletid 2x5 minutter med golden goal. I den ekstra spilletid spilles der med max. 3 udespillere og 1 målmand. Er kampen stadig lige afgøres kampen på straffeslag.

Efter skaterhockeyreglementet skal alle weekender som udgangspunkt tages i brug. Vi er klar over, at disciplinærudvalgets afgørelse først nu er blevet offentliggjort. Men, efter drøftelse med dommerpåsætter Claes Fréder fastholder vi at kampene skal afvikles hurtigst muligt. Vi tager forbehold for evt. ændringer p.g.a. vejret, dommerpåsætning samt stævner m.v.

Vi har i første omgang givet de 4 holds kontaktpersoner en kort tidsfrist til at gennemføre en forhandlingsrunde hvor holdene selv kan aftale mulige kamptidspunkter som skal bekræftes til os af begge hold skriftligt pr. e-mail. DRsU-Skaterhockey vil så tage stilling til udspillet til kampafvikling. Deadline for tilbagemeldingen er fastsat til torsdag den 9. september 2010 kl. 23.59. Hvis der ikke opnås enighed om spilletidspunkter så fastsætter DRsU-Skaterhockey spilletidspunkterne.

Med venlig hilsen
Erik Sommer
DRsU-Skaterhockey
Turneringsafvikler

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:08 )
 
Hvem er online?
Vi har 13 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud