2. holdet jyske mestre

PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bjelbæk   
Tirsdag, 07 September 2010 12:10

I weekenden sikrede Smileys 2. hold sig titlen som jyske mestre i 1. division. Dette skete med 2 sejre over henholdsvis Aalborg Aces og Otterup Panthers. 1. kamp mod Aalborg blev tæt og spillet i et opskruet tempo. Aalborg kom som forventet blæsende for fuld skrue i de første  minutter af kampen. Smileys stod imod presset indtil ca midt i perioden hvor holdet blev ramt af en udvisning og denne resulterede i en Aalborgscoring. Igen som forventet kom Smileys mere med mod periodens afslutning og fornemmelsen i periodepausen var at alt gik efter planen.

2. periode havde Smileys fuldstændig styr på bort set fra 1 minut ca midtvejs. Smileys var kommet på 2-1, men på blot 1 minut scorede Aalborg to gange. Smileys kom dog tilbage og gik til pause med en føring på 4-3.
I 3. peiode kom Smileys på 5-3 hvilket gav en ro på holdet. Presset lå på Aalborg som også forsøgte at lægge pres på Smileysmålet. Smileys holdt stand og de 2 gange Aalborg fik scoret blev der svaret igen i den anden ende så kampen endte med en 6-5 sejr til Smileys.
Kampens 2 store oplevelser var debutanten Christian Lind og Tine Vester. Christian scorede 2 mål i kampen og var dermed afgørende for kampens udfald. Tine Vester stod en flot kamp og var en sikker sidste skanse i målet. Det er værd at nævne at samtlige Smileysmål i denne kamp blev scoret af backer.

Med sejren over Aalborg kunne Smileys ikke længere fravristes 1. pladsen i rækken og indstillingen til kampen mod Otterup var, at man skulle spille klogt og spare på kræfterne, da holdet var blevet lidt decimeret i forhold til dagens første kamp. Således stillede Smileys med kun 3 angribere og 3 backer. Kampen mod Otterup blev spillet i et noget lavere tempo end kampen mod Aalborg. Begge hold var trætte. De unge drenge fra Otterup kæmpede forbilledligt for sagen, men var oppe imod et smileyshold med selvtillid og noget mere erfaring. Planen var stille og roligt at etablere et forspring ved en kontrolleret defensiv og så løbe kontra når chancen bød sig. Dette lykkedes hele kampen igennem, og resultatet blev en komfortabel 12-4 sejr. Her fra skal der lyde en opfordring til drengene fra Otterup om at fortsætte deres udvikling, da holdet bestemt har potentiale

Efter weekends kampe er Smileys klar til finalestævnet i Kolding for de bedste hold i 1. division fra øst- og vestrækken. Der er en god stemning på holdet og fornemmelsen er at holdet kan gøre sig gældende helt i toppen.

Skrevet af Henrik Matthiesen

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:08 )
 
Hvem er online?
Vi har 28 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud