Mesterholdet klaskede Kolding

PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bjelbæk   
Torsdag, 12 August 2010 13:56

Onsdag d. 11/8 var Århus Smileys' mesterhold i Kolding for at spille den sidste kamp i den jyske turnering.
Holdet stillede med et amputeret hold, og der var kun 7 spillere og en målmand afsted. 
Det gjorde dog ingenting, fordi med en fantastisk målmand (Jesper Christiansen) og 7 energisk fightende markspillere, klarede de skærende i overbevisende stil.

Henrik "Hip Hop" Kristensen scorede 3 mål, hvoraf 2 af dem var helt ude fra hjørnet – den ene scoring sad helt oppe i trekanten.
Joakim "The Move" Thuresson scorede 3 mål og assisterede 3. Jan Høst scorede en enkelt og ligeledes gjorde Andreas Chatterton. Chatterton og Mikkel Krogh udgjorde i det hele taget en farlig angrebsduo med deres hurtige presspil, og Kolding fik ikke meget tid, når denne unge kæde var på banen. Den anden angrebsduo med Hip Hop og Joey spillede meget rutineret, og de lavede nogle fantastiske scoringer, hvor hele Koldingholdet var totalt udspillet. Særligt ét mål går over i historien, da Joey finter bukserne af Koldings back og målmand, så de rammer sammen ude ved venstre face off plet, hvorefter han lægger den stille og roligt ind til Hip Hop, der står helt fri foran mål og kan sætte den ind i et tomt mål.

 

Jesper Christiansen var igen i denne kamp en mur, og Kolding var modløse, efter han havde pillet stort set alle skud gennem hele kampen. På et tidspunkt i 3. periode førte Århus Smileys 8-1, og det på Koldings hjemmebane!

Casper Nejlund, Jan Høst og Morten Bjelbæk spillede backs i hele kampen, men Nejlund blev erstattet af Mikkel Krogh i starten af 2. periode, da Nejlund fik en lyskenskade. Nu var der 3 angribere og 3 backs til resten af kampen, men spillerne kæmpede bravt og klarede skærene. Selv da Krogh måtte have 10 minutters pause, fordi hjulet faldt af, og han skulle have repareret skøjterne kæmpede de 5 mand videre med intens fight og klarede flere undertals situationer uden mål imod sig. Til sidst i kampen fik Kolding dog lusket 2 scoringer ind til slutresultatet 3-8, så Smileys måtte "nøjes" med at tage dette resultat med hjem til Smilets By.

En god optakt til DM, som afvikles på lørdag i Vanløse, hvor Smileys skal møde de 10 dobbelte Danmarksmestre fra Copenhagen Vikings og Copenhagen City Hustlers, som Smileys mødte i deres første DM kamp for 6 år siden og fik 18-3 tæsk af. Mon ikke Smileysspillerne er blevet mere rutinerede og kan give dem kamp til stregen denne gang? Vi satser under alle omstændigheder på en sejr mod et af holdene, så vi kan gå videre til semifinalerne og gentage successen fra sidste år, hvor Århus endte med en 4. plads. Bedste placering i Smileys' historie.

Go Smileys!

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:08 )
 
Hvem er online?
Vi har 20 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud