Hvidovre trækker sig

PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Tirsdag, 15 Juni 2010 13:49

Bo Elsbøl fra Hvidovre Hotshotz har tirsdag den 15. juni 2010 givet besked om, at Hvidovre Hotshotz dags dato trækker sig fra Mesterrækken. Hvidovre Hotshotz taber deres resterende kampe med 0-5. Hvidovre Hotshotz har offentliggjort følgende besked på deres hjemmeside www.hotshotz.dk 

Hotshotz ser sig desværre nødsaget til at trække Mesterrækkeholdet da vores eneste Målmand har valgt ikke at deltage på holdet mere, det er ikke med vores gode vilje at skulle gøre det, men målmænd hænger ikke på træerne og efter som vi har prøvet alt for at finde en løsning, så har det ikke lykkes og det har så været vores lærestreg i sæson 2010. Hotshotz giver dog ikke op her, for vi ved allerede nu at i sæson 2011 stiller vi op med et endnu bedre hold, og forhåbentlig lidt flere målmand i baghånden end de 2 vi har haft at råde over i år. Vores 1.div hold får også tilgang af nogle erfarende kræfter, så fordi vi er blevet stemt hjem på en teknisk knock out i år, så forfølger vi stadig vores mål, nemlig at vinde titlen i 2011. 

Vi vil også gerne være ydmyg og undskylde overfor de andre hold i ligaen, som mister en modstander der kunne ha´ bidraget med at afgøre skæbnen i kampen om top 4, og gjort grundspillet endnu mere spændende end den er til dags dato.

Vi ønsker jer alle en fortsat god turnering, og så ses vi i Mesterrækken 2011.

Mvh.
Bestyrelsen i
Hvidovre Hotshotz

Denne mail er udsendt af Erik Sommer, DRsU-Skaterhockey, Turneringsafvikler

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:08 )
 
Hvem er online?
Vi har 16 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud