1. senior

PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Fredag, 29 August 2008 16:48

Smileys 1 og 2 er klubbens turneringshold. Det vil sige, at der både til træning og kamp spilles med fuldt udstyr og kropskontakt. Holdet er pt. repræsenteret i den jyske 1. division (Mesterrækken Vest er midlertidig nedlagt) under Dansk Rulleskøjte Union. Holdet deltager endvidere i vestrækkens kvalifikation til Danmarksmesterskaberne.

I modsætning til klubbens andre hold arbejdes der på Smileys 1 og 2 målrettet med tekniske og taktiske øvelser. Formålet med øvelserne er både at udvikle grundlæggende færdigheder som stok- og skøjteteknik, pasninger samt skud og mere avancerede færdigheder som power play, opspil og fore- og backchecking. Udover øvelser spilles der til hver træning til to mål.

Pt. består Smileys 1 og 2 af ca. 20 spillere inklusive to målmænd. Trænerne udtager tre kæder til 1. holdet lige inden sæsonstart ud fra princippet om at stille med de bedste spillere. De resterende spillere kan spille på Smileys 2, der også spiller i 1. division.

Niveaumæssigt er der stor spredning på Smileys 1 og 2, og der er ingen krav om at have spillet i mesterrækken eller at have spillet ishockey for at være med. Følgende forudsætninger forventes dog at være tilstede:

  • En relativ god fysisk form
  • God til at løbe på inliners
  • Øvelse i at spille med en ishockeystav el. lign. (fx. fra floorball)

Hvis du er i tvivl om, du har niveauet til at være med, er du velkommen til at komme forbi og se en træning og tale med trænerne. Hvis du ikke har spillet før, er det dog som udgangspunkt en god idé at træne med et af klubbens andre hold først, så du får en fornemmelse for spillet.

Når alt det alvorlige er sagt, skal det selvfølgelig nævnes, at godt kammeratskab, gejst, højt humør, en øl efter træning også er en del af Smileys 1 og 2.

Smileys 1 og 2 træner hver mandag og torsdag fra 19.30 til 21-30 og spiller kampe ca. hver anden weekend i perioden april- juni og august-oktober.

Holdansvarlig

Mark Rahbæk
Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest opdateret ( Onsdag, 30 Maj 2012 09:06 )
 
Hvem er online?
Vi har 9 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud