Januar nyt fra bestyrelsen

PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bjelbæk   
Søndag, 24 Januar 2010 15:48

Kære medlemmer.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Bestyrelsen har besluttet, at vi skal være bedre til at informere jer om, hvordan det går i klubben. Både når vi mangler jeres hjælp, og når der er sket nyt.

Vi har i bestyrelsen brugt utroligt mange kræfter og meget energi i 2009 på at få økonomien op at køre. Nu har vi endelig en god og stabil økonomi, da vi har presset kommunen til at betale et tilskud til hallen.

Desuden har nogle ganske få frivillige arbejdet røven ud af bukserne til diverse arrangementer for Århus 1900 og Marselis Løbet for at indsamle penge til klubkassen. Derfor er vi endt med at have lidt penge til overs, som vi gerne vil bruge på at gøre klubben til en bedre klub. Vi er derfor åbne overfor indkomne forslag på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

De installationsmæssige problemer i hallen (vand, varme og elektricitet) er endelig løst, men hvis du opdager, at der f.eks. ikke er varme, vand eller lys i hallen, må du meget gerne ringe på klubbens telefon (22917920) og meddele det. Denne telefon opbevares af bestyrelsesmedlemmerne på skift, men det er sandsynligvis Jesper Christiansen eller Jan Høst, du får fat på.

Da vi i det forgangne år brugte vores energi på det økonomiske, har vi måttet nedprioritere at erhverve nye medlemmer. Vi vil derfor i løbet af det næste år bruge vores kræfter på at erhverve nye medlemmer. Det gælder alle – lige fra ungdomsspillere til oldboys.

Kender du nogen, der evt. kunne være interesseret i at spille i vores klub, så tag dem endelig med, eller vis dem vores hjemmeside www.aarhussmileys.dk. Kunne du have lyst til at hjælpe/bidrage med forskelligt foreningsarbejde, er du meget velkommen til at skrive eller ringe.

Vi sender snart en liste rundt over hvilke opgaver, vi har brug for hjælp til. Er der en opgave, du vil melde dig til, eller er der andet, der ikke er nævnt, som du kan bidrage med, må du endelig melde tilbage. Det er en kæmpestor hjælp, når opgaverne ikke hviler på de samme 4-5 personer hver gang.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Århus Smileys

 

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:10 )
 
Hvem er online?
Vi har 20 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud