Skater Hockey'en vokser i Jylland og på Fyn

PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bjelbæk   
Torsdag, 03 December 2009 08:33

Efter det vellykkede stævne i Smileys Arena i november måned, har vi erfaret, at der findes masser af potentiale for skater hockey i Jylland/Fyn. Der er allerede 8-10 nye hold klar, så det tegner til, at der bliver en stor Vest-turnering til næste sæson. Dejligt at genopdage den jyske turnering på denne måde.

Små følere blev lagt ud i foråret, og da nogle tidligere hold og et par nye meldte sig til, besluttede vi i fællesskab at give de nye hold ekstra opmærksomhed. Dette har vist sig at være en fantastisk god idé.

Første møde med Breddekonsulent Ole Knudsen fra Unionen i foråret i Århus var hyggeligt og gav blod på tanden. Repræsentanter fra Aalborg Aces, Fredericia Flames, Århus Smileys 2 og unionen dukkede op. Ligeledes havde vi kontakt til Vendsyssel Skaters og Otterup Black Panthers.
Allerede her var der tegning til noget stort.

Hen over sommeren og efteråret har vi afholdt små turneringer rundt omkring, og der er nu kommet flere hold til. Kolding Knights har meldt et 1. divisionshold klar, og Århus Smileys har nu to 1. divisionshold udover Mesterrækkeholdet. Begge hold er tilmed overraskende gode, så det tegner lyst for fremtiden.
Rygterne taler om, at der også findes et hold i Svendborg, så de må endelig melde sig på banen.

Ligeledes har altid hockeyglade Sønderjylland meldt sig på banen med to nye hold. I området omkring Vojens er der næsten flere skater hockey spillere, end der er tyske dåseøl. Agerskov og Hjordkær deltog begge i den seneste turnering i Smileys Arena, og det var en fornøjelse at møde dem og se det engagement de udviste. Hjordkær stillede med en mindre landsby bestående af borde, stole, mad, frugt, drikkevarer, forældre/kærester og masser af stemning. Det var en fornøjelse at se den opbakning, de har. Dette kan man læse mere om i en artikel i Jydske Vestkysten. Ønsker du at bakke dem op, så deres sport bliver mere synlig, skal du stemme på dem nederst på dette link.

Hen over sommeren/efteråret har der været afholdt hyggestævner mange steder. Bl.a Aalborg, Otterrup, Århus og på lørdag bliver det i Kolding. Sidder du et sted i Jylland/Fyn og tænker: "Det vil vi være med til!", så kontakt din lokale klub og kom i gang. Spiller du i en klub eller bare for sjovt, så tag kontakt til mig eller en i de andre klubber. Vi hjælper meget gerne, så vi får en masse hold i gang. Det er sjovt, og det er for alle.

Velkommen til alle nye hold, og forhåbentligt ser vi snart flere!

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:11 )
 
Hvem er online?
Vi har 16 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud