Resultat bronzekamp 30/9-09

PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bjelbæk   
Tirsdag, 29 September 2009 13:55

Onsdag aften (30/9-09) spillede Århus Smileys' Mesterrækkehold mod Kolding Knights på hjemmebane. Det var den første kamp i "bedst af 3 serien" om bronzemedaljerne i den landsdækkende skater hockey turnering.

Lad mig slå fast med det samme, at det blev en uhyre spændende kamp.

Efter begge hold har været i gang med DM slutspillet, hvor de begge tabte semifinalerne mod henholdsvis Copenhagen Vikings og Vesterbro Starz, stod de nu igen over for hinanden i en meget vigtig kamp – denne gang om medaljer.

Selvom Smileys i denne sæson har den bedste indbyrdes statistik, var kampen totalt åben, da det altid er nogle meget tætte kampe, de to hold spiller.

 

30-05-09 10:00 Århus Smileys Kolding Knights 6-9
20-06-09 10:00 Kolding Knights Århus Smileys 5-10
27-06-09 10:00 Århus Smileys Kolding Knights 6-2
11-07-09 10:00 Kolding Knights Århus Smileys 6-7

 

Smileys kom hurtigt bagud, og spillet kørte ikke som håbet.
Derfor blev der taget time-out, og Smileys kom nu bedre med. Efter at have været bagud med 1-3, tog Smileys staven i den rigtige hånd, og de kom tilbage og endda foran med 4-3. Det begyndte at ligne en hjemmesejr, men igen gik Århus Smileys ned i tempo, og tacklingerne udeblev, hvorfor Koldings hurtige spillere kom for let til chancer.

Nogle lidt for nemme mål fik Kolding foran med 4-5, og med kun 3-4 minutter igen, gjorde Smileys klar til at hive målmanden ud og sætte et højt pres med en ekstra spiller. Præcis da det skulle til at ske, løb Århus ind i en udvisning med 2:17 tilbage, og dermed var gode råd dyre. De pressede videre, og selv i undertal, var hjemmeholdet farlige. En dum fejl gav dog Kolding et ufortjent mål, og dermed var der to mål op, men nu var det dog 4 mod 4.

Smileys satsede alt og hev målmanden ud med godt et minut igen, og der var mange store chancer – som der i øvrigt havde været flere gange i løbet af kampen – men ind ville bolden ikke. Derfor endte det med en Koldingsejr, som ikke var ufortjent, selvom en Århussejr bestemt heller ikke havde været det.

Nu er det virkelig op ad bakke for Århus Smileys, der skal spille ude mod Kolding næste gang, og vinder Smileys denne kamp, skal der en tredje og afgørende kamp til i Smileys Arena. Nu må holdet videre og levere en bedre indsats på udebane, hvor de har vundet begge kampe tidligere i år. Det kan stadig lade sig gøre, omend det er noget vanskeligere med dette udgangspunkt. GO :-)!


Senest opdateret ( Fredag, 02 Oktober 2009 12:18 )
 
Hvem er online?
Vi har 11 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud