Smileys Jyske Mestre!

PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bjelbæk   
Lørdag, 11 Juli 2009 13:23

Kolding Knights-Århus Smileys

Sidste kamp i Vestdivisionen blev spillet lørdag d. 11. juli i Kolding.
Århus havde fordelen, da de førte serien 2-1 inden dagens kamp. Dermed skulle Kolding vinde – og tilmed med mere end 6 mål – for at hive det jyske mesterskab hjem.

Starten af kampen gik planmæssigt, og en tæt første periode endte 0-0. Især Smileys' nye målmand Jan Høst gjorde sit for at holde Århus inde i kampen, og generelt blev der kæmpet heroisk over hele linjen.


 

Anden periode var knap gået i gang, før Kolding var foran 1-0, og herefter gik det stærkt. 2-0, 3-0 og 4-0 til Kolding, og Århus var på hælene. En time-out hjalp ikke på dette, men da Joakim Thureson tog sagen i egen hånd og trak et knaldhårdt skud op under overliggeren, var Koldings målmand chanceløs. Ligaens hårdeste håndled havde slået til igen. Målet til 4-1 var med til at give nyt håb, og Smileys fik igen gang i deres eget spil og fik mere og mere fat i kampen.

Tredje periode tippede til Århus Smileys' side, og på en forrygende arbejdsindsats smed de 3 mål mere ind bag Koldings målmand til slutresultatet 4-4. Thomas Philipsen og Henrik "Hip Hop" Kristensen med hver én og endnu en scoring fra Joakim "The Move" Thureson.

Kampen blev herefter afgjort ved straffeslag, og Jan Høst i målet indledte med nogle glimrende redninger, samtidig med at Anders Trans, Hip Hop og Joakim satte deres forsøg ind. Dermed nåede Hans Jensen ikke at give sit bidrag, da kampen allerede var afgjort, og Århus Smileys var samlede vindere med 6-7 og et straffeslag i baghånden. Hans Jensen, Rasmus Vester, Morten Bjelbæk og Kenwin Friis bidrog ikke med mål i kampen, men de havde med deres arbejdsindsats også stor andel i sejren. Rasmus og Kenwin stod også bag nogle rigtigt vigtige assists.

Et fantastisk comeback af Århus, der tidligere har haft en tendens til at falde sammen, hvis de er kommet bagud. Holdet er nu spillet så godt sammen, at selvom der mangler flere rutinerede kræfter, så er der rigeligt med tyngde og fightervilje til, at de kan vinde de tætte kampe. Det tegner rigtigt godt for deltagelsen i DM, som pga. en ny regel foregår i Kbh. Hjemmebanefordelen er desværre forsvundet ved et møde i Brøndby, men heldigvis ser det ud til, at der skal meget mere til at slå Århus Smileys ud.

Nicolai Wammen, nu går den ikke længere... Vi vil have Rådhuspandekager!

Tillykke med GULDET i Smilets By. Smile

Læs mere om seedning, puljerne og spillesteder her!

Senest opdateret ( Mandag, 21 September 2009 14:31 )
 
Hvem er online?
Vi har 32 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud