Kontingent skal betales NU

PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Onsdag, 26 Januar 2011 18:47

Hej Smileys/Derby Danes medlemmer.


Endelig har vi fået en hal at spille i, og derfor er det blevet tid til igen at indbetale kontingent.

Da hallen ikke har været brugbar pga. flytning, har vi ikke opkrævet kontingent 1. oktober, som ellers var meningen.
Derfor skal I kun betale 300,- kr. for perioden indtil 1. april.
Fremover er kontingenten igen 500,- kr. pr. halvår (1. april og 1. oktober), men denne gang slipper I altså med 300- kr. :-)
Vær venlige at betale med det samme, da vi har en del udgifter i forbindelse med den nye hal, som vi ikke har penge til uden jeres indbetalinger.


Læs evt. mere om kontingentbetaling på hjemmesiden.
Husk at skrive navn, fødselsdato og hold under indbetalingen, så vi kan se, hvem der har betalt.

Hvis du allerede har betalt i oktober, vil du få 200,- kr. tilbage, så vi alle betaler lige meget.

Skabe kan lejes for 75,- kr. pr. halve år. De betales sammen med kontingentet. Vælg et skal i hallen og sæt en hængelås på. Send derefter en mail til Morten Bjelbæk, hvor du skriver navn, fødselsdato og hold samt skabsnummer. Sæt eventuelt selv et stykke tape med navn på skabet.
Mesterrække og 1. Divisionsspillere må bruge de hele skabe, da de har meget udstyr. Andre skal vælge “halve” skabe. Dette er meget vigtigt, da der ikke er store skabe nok til udstyrsspillerne, hvis andre tager dem.

Udstyrsspillere: hele skabe
Ikke-udstyrsspillere: halve skabe

Kontingent
Kontingentet i Århus Smileys er på 500 kr. hvert halve år for alle over 18 år. For medlemmer under 18 år er kontingentet 250 kr hvert halve år. Hvis man ønsker at spille i DRsU's liga skal man lægge 125 kr. til en spillelicens oven i (dette gælder ikke for spillere under 18 år).

Kontingentet indbetales til:

Århus 1900 Skater Hockey
Sparekassen Himmerland
Reg nr: 9838
Konto nr: 2431173

HUSK:
at påføre hold, navn og fødselsdato som afsender. Ellers er det ikke muligt at se, hvem der har indbetalt. Indbetaling kan ske enten via netbank eller alm. konto overførelse.

Vi er i øvrigt igang med at planlægge en stor fest i forbindelse med indvielsen af den nye hal. Skriv meget gerne til mig, hvis du hart idéer, eller hvis du har lyst til at hjælpe.
Det skal markeres med et brag af en fest!

Der er pt. én bruser i hallen, og der er et klublokale, hvor vi har kaffemaskine, køleskab og opvaskemaskine. Ryd op efter jer selv, og husk at lukke døren, da der er tændt for varmen i netop dette lokale, og det er pivdyrt at fyre hele hallen op... Husk det! Ellers stiger kontingenten helt automatisk.

Ryd op efter jer selv i hallen/omklædningsrum!
Nu kan vi starte på en frisk, og det er meget vigtigt, at I rydder tape, madrester og andet affald op. Brug skraldespandende eller tag det med dig hjem!
Bruger du kædetrøjer, skal de hænges tilbage efter brug. Det har I været rigtigt dårlige til i den gamle hal, og det går simpelthen ikke længere. Stop eventuel træningen 3 minutter tidligere, hvis du mangler tid. Det kan ikke være rigtigt, at vi skal gå og rydde op efter alle, når vi kommer i hallen. Sådan har det været hidtil, men jeg er sikker på, at I forstår, at det må laves om fremover.
I fællesskab kan vi gøre dette til Danmarks fedeste hockeyhal, så lad os huske hinanden på det.

En stor tak til Jan Høst og de (få) frivillige hjælpere, der har ydet en kæmpe indsats med at bygge banen og omgivelserne op.
Vi er slet ikke færdige endnu, men vi er så langt, at vi nu kan træne normalt.
Når vi skal have bygget omklædningsrum, vil det være rart, hvis I tilbyder jeres hjælp. Man skal ikke have erfaring eller speciel uddannelse for dette. Blot være klar til at give en hånd. I er nogle stykker, der lige kan nå at hjælpe til, så det ikke kun er de andre, der har givet os mulighed for at spille i denne fede hal. Kom ud af busken!


Vi glæder os til at se jer! :-)


Mvh/
Morten Bjelbæk
Bestyrelsesmedlem
Århus Smileys

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:07 )
 
Hvem er online?
Vi har 9 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud