Aarhus Derby Danes

PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bjelbæk   
Onsdag, 06 Oktober 2010 11:47

Seje tøser, på rulleskøjter, i seje uniformer, der smadrer hinanden!!!
Ja, det er sådan, folk beskriver verdens sejeste sport. Nogen kalder det præmenstruelle betonlebber på rulleskøjter. Vi kalder det bare FLAT TRACK ROLLER DERBY!!

Vi er en flok tøser i Århus, der har startet en ny sport, der kaldes Roller Derby.
Sporten stammer fra USA, og er en ekstrem rulleskøjtesport for kvinder. 
I 1920'erne blev sporten født, i 1950'erne blev den anerkendt og i 1970'erne eksploderede den og blev en af de mest voldelige sportsgrene for kvinder nogensinde. I 1990'erne døde sporten lidt ud, men i 2001 startede Texas Roller Girls et hold op, og deres ambition er at gøre sporten stor igen med regler og ordentlige forhold. Nu er det en mere regulær sport end bare et show, hvor mænd kan komme og se kvinder gå amok og tæve hinanden!! 
Idag er det en verdensomspændende organisation, som indenfor de sidste år er begyndt at boome også i Europa.


Vi prøver nu at gøre det stort i Danmark
Der er startet et hold i København - "Copenhagen Rollin Heartbrakers" - og så er der os Aarhus Derby Danes. Vi har været så heldige at have en rigtig Flat Track Roller Derby-træner fra USA, "Anakillingspree" aka Amy Goodridge Holland fra MRD Reservoir Dolls i Madison, WI. Hun har hjulpet os utroligt meget og været med til at starte holdet op. Hun har lært os de basale færdigheder, så vi nu selv kan køre holdet videre.

Vi har slået os sammen med københavnerne og oprettet et hold, vi kalder Amys Dream Team, som tager til udlandet for at spille mod andre hold i Europa, da vores hold har mange forskellige niveauer.

Djana Vallespir har designet et fantastisk logo og hende skylder vi selfølgelig også en stor tak.

Århus punkbandet "The Guv'nors" synes vi er så seje, at de har skrevet en slagssang til os og sponsoreret en del af vores uniform, stor tak til dem.

Vi ønsker selvfølgelig altid flere medlemmer og hold, så alt reklame vil være fantastisk.
Vi træner i Århus Smileys' skatehal, Skovejen 2D, Århus C, mandag og onsdag fra kl. 17.30 til 19.30. I kan finde os påFacebook og på Myspace
Senest opdateret ( Mandag, 31 Marts 2014 14:07 )
 
Hvem er online?
Vi har 8 gæster online
Afstemning
Klubbens hårdeste skud