Flere Nyheder

Århus Smileys til Rødovre Cup
28.-30. oktober afholdtes Rødovre Cup. Smileys deltog for første gang i et større stævne og gjorde det godt. Læs Krestens referat her!


Landshold
Århus Smileys havde sine første to spillere udtaget til landsholdssamling for Vestdanmark søndag d. 14. august i Kolding.
Tim Andersen og Timo Nielsen deltog i den første træning for bruttotruppen, og de kom begge tilbage til Århus med en god oplevelse i bagagen. Træningen var hård og i et meget højt tempo, og det gav dem mulighed for at spille sammen med aktører i samme klasse.
En stor oplevelse, som der bliver fulgt op på flere gange i fremtiden. I den kommende tid skal landsholdet samles 2-3 gange om måneden for at bygge et godt hold op til EM i Tyskland i efteråret. Begge spillere samt Kasper Carstensen, der var på ferie under første samling, skal deltage igen. Det bliver spændende at se, om vi får en eller flere repræsentanter med til EM. I så fald er det første gang i klubbens historie.

Ny hal
Heldigvis har vi fået lidt ro på halfronten.
Alligevel arbejdes der på højtryk for at finde en ny hal til os, så vi har et sted at spille i mange år fremover. Dette gør vi, fordi vi naturligvis gerne vil kunne tilbyde alle medlemmer en permanent løsning og endnu bedre forhold.
I den forbindelse har vi brug for alle medlemmers opbakning, så vi i fællesskab kan finde den bedst mulige løsning.
Vi mangler bl.a. hjælp til at finde mulige emner for vores nye bane. Det kan være tomme lagerbygninger eller andet, som man støder på f.eks. på havneområdet. Kig dig omkring og undersøg eventuelt, hvem der ejer hallen/lageret, hvis du finder et egnet sted. Vi i genhusningsudvalget, vil så gå videre med det.

Har du spørgsmål eller kommentarer til emnet, er du meget velkommen til at kontakte os på hal@aarhussmileys.dk