Århus 1900 Skater Hockey

Jydekoppen 2006
Århus Smileys afholder den traditionsrige turnering i påsken (15.-16. april).
Følgende hold deltager:
Rungsted Rage, Hørsholm Bandits, Kolding Knights, Esbjerg Devils, Århus Smileys 1 og Århus Smileys 2.
Vi ser frem til en super fed påske med masser af hockey i Smilets By.
Kampprogram ses ved at
klikke her!. Der er gratis adgang til alle kampe!
Læs mere her!
Se sidste års kamprapporter her!

Smileys blev nr. 2
Århus Smileys deltog i Snake City Cup i Slangerup i sidste måned og sluttede på en flot 2. plads ud af 10 hold. Det var et hold med mange nye spillere, men samtlige spillere viste, at når det virkelig gælder, så forstod de at holde sammen og give sig fuldt ud. Jesper Christensen havde debut som målmand og klarede sig rigtigt flot.

Se resultater her!
Se kamprapporter her!

Positive fremtidsudsigter
Vi har hallen minimum indtil november 2006. Samtidig arbejder haludvalget videre på at finde en permanent løsning på vores halproblem. Heldigvis har vi mødt rigtig stor opbakning fra vores hovedklub Århus 1900, som også arbejder meget på at finde en vedvarende løsning for klubben, så alt i alt ser det lyst ud.
Århus Smileys kommer ikke til at stå uden hjemmebane. Vi har mange løsningsforslag, og vi arbejder naturligvis på at forlænge aftalen om den nuværende hal. Hvis det ikke lader sig gøre, er der mange alternative løsninger på problemet, indtil en permanent hal forhåbenligt står klar indenfor de næste par år. Derfor er der ingen grund til bekymring.

Hold øjnene åbne og giv besked, hvis du ser en potentiel hal et sted i byen.
Haludvalget kender til de økonomiske forhold og andre relevante oplysninger, og derfor vil vi vurdere mulighederne for alle indsendte forslag. Jo flere henvendelser, des større mulighed har vi for at finde den helt rigtige løsning for klubben.

Hvis du vil hjælpe til med dette projekt, bedes du kontakte os på:
hal@aarhussmileys.dk


Hjemmeside
Klubben ønsker at øge aktiviteten på hjemmesiden. Derfor søger vi medlemmer, der har lyst til at hjælpe med at opdatere hjemmesiden.
Vi mangler folk til at administrere siden og folk til at bidrage med nyheder, billeder og andet af relevans. Vi håber på denne måde at gøre siden spændende at besøge noget oftere.
Kontakt admin@aarhussmileys.dk, hvis du er interesseret.

Flere nyheder!

Nyhedsbrev
Alle medlemmer skal tilmeldes nyhedsbrevet, da det er her alle vigtige informationer rundsendes vedr. turneringer, fester og klubben generelt.
Send derfor en mail til admin@aarhussmileys.dk med oplysningerne: navn, mail, og hold.